Πρόσκληση σε δωρεάν μαθήματα γνωριμίας

Αρχική / Άρθρα / Πρόσκληση σε δωρεάν μαθήματα γνωριμίας

Το νέο Κέντρο Εξέλιξης και Ανάπτυξης 7 Κύκλοι Ζώης, άνοιξε στη Λ. Βουλιαγμένης 223 στη Δάφνη, και σας καλεί να παρακολουθήσετε δωρεάν μαθήματα γνωριμίας των υπηρεσιών μας.

Θα  ήταν μεγάλη μας χαρά να βρεθείτε κοντά μας στα σεμινάρια γνωριμίας που θα παρουσιάσουμε με θέμα τη μουσικοκινητική και τη δημιουργική κουζίνα.  Τα σεμινάρια θα  διαρκέσουν 2 ώρες και  είναι δωρεάν. Οι ημερομηνίες και οι ώρες θα γίνουν κατόπιν συνεννόησης, ενώ επιθυμητή είναι η παρουσία των γονέων.

Βιωματικά εργαστήρια μαγειρικής για τους μικρούς μας φίλους

Μια «νόστιμη» , « πολύχρωμη», δημιουργική διαδικασία που συμπεριλαμβάνει και τις πέντε αισθήσεις. Τα παιδιά μαθαίνουν τα υλικά, τις γεύσεις αλλά και τα μυστικά της υγιεινής διατροφής. Χρησιμοποιούν τις αισθήσεις, τη φαντασία και την παρατηρητικότητα μέσα από ένα ταξίδι γευσιγνωσίας.

Εργαστήρια στα οποία μαθαίνουμε την μουσική μέσα από του ήχους, τον ρυθμό και τον λόγο.

Η μουσικοκινητική αγωγή είναι από τις πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες αποσκοπεί στην εκμάθηση της μουσικής μέσα από ευχάριστα παιχνίδια και βιωματικές δραστηριότητες. Τα κύρια οφέλη που προσφέρει η βιωματική διδασκαλία της μουσικής είναι η ανάπτυξη κινήσεων και αισθήσεων. Τα παιδιά μαθαίνουν να ελέγχουν τις κινήσεις τους και να χρησιμοποιούν το σώμα τους ως ρυθμικό όργανο. Επιπλέον, δημιουργούνται – αναπτύσσονται σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας μεταξύ των μελών. Η αξία της ομαδικότητας επιτυγχάνεται από πολύ νωρίς μέσα στην τάξη έχοντας οδηγό τα μουσικά ομαδικά παιχνίδια.

Για δηλώσεις συμμετοχής και εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε επικοινωνήστε:

τηλ. 210 97 00 777, email: info@7kykloizois.gr

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ