Οι 7 Κύκλοι Ζωής ετοιμάζουν μπισκοτολιχουδιές για τους μικρούς φίλους της Φροντίδας

Αρχική / Uncategorized @el / Οι 7 Κύκλοι Ζωής ετοιμάζουν μπισκοτολιχουδιές για τους μικρούς φίλους της Φροντίδας

Σάββατο 31.3.18 στο Shopping House!

Το SHOPPING HOUSE το αγαπημένο πολυκατάστημα των νοτίων προαστίων υποδέχεται τον Πανελλήνιο σύλλογο για άτομα με εγκεφαλική παράλυση ΦΡΟΝΤΙΔΑ και τον πολυχώρο δραστηριοτήτων 7 ΚΥΚΛΟΙ ΖΩΗΣ σε μια συνεργία γεμάτη αγάπη και συναισθήματα.

Ο πανελλήνιος σύλλογος πρόληψης, ενημέρωσης και συμπαράστασης ατόμων με εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο Down “Φροντίδα” και οι 7 Κύκλοι Ζωής, θα βρίσκονται στο Shopping House για να ενημερώσουν για το έργο του συλλόγου και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τη διαφορετικότητα και τα άτομα με αναπηρίες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει bazaar με χειροποίητα πασχαλινά είδη που δημιουργούν οι εθελοντές και τα παιδιά μας, για όσους επιθυμούν να ενισχύσουν το έργο της Φροντίδας.

Tην ίδια ημέρα ο πολυχώρος δραστηριοτήτων και πνευματικής ανάπτυξης , 7 ΚΥΚΛΟΙ ΖΩΗΣ, θα είναι κοντά μας δίνοντας μας την δυνατότητα να περάσουμε δημιουργικές στιγμές με τα αγαπημένα μας παιδιά. Ένα βιωματικό εργαστήριο μαγειρικής θα στηθεί στον παιδικό όροφο και οι μικροί μας φίλοι θα ετοιμάσουν νόστιμα και πολύχρωμα κουλουράκια .Τα παιδιά θα μάθουν τα υλικά και τις γεύσεις χρησιμοποιώντας και τις 5 αισθήσεις τους μαζί με την φαντασία σε ένα ταξίδι… παιχνιδοφανταστικό!

Κι αυτές τις γιορτές σταθείτε αρωγοί δίπλα μας!  Ελάτε μαζί μας για να κάνουμε τις λέξεις Πράξεις!

Λεπτομέριες

Ημερομηνία: 31/03
Ώρα: 11:00 πμ – 2:00 μμ
Shopping Ηouse
Θεομήτορος 41, Άλιμος
τηλ. 210 9700777

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ