Περσεφόνη Σιμένη

Αρχική / Team Member / Περσεφόνη Σιμένη
Hatha Yoga

Η Περσεφόνη Σιμένη προσπαθώντας να κατανοήσει και να γνωρίσει τον Άνθρωπο, σπούδασε  Φιλοσοφία, Παιδαγωγία και Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Συνειδητοποιώντας όμως πως μαζί με την προσέγγιση αυτή, χρειαζόταν και κάτι Ανώτερο, οδηγήθηκε το 2004 στο Δια-λογισμό.

Έτσι της αποκαλύφθηκε ο δρόμος της Γιόγκα, μια “επιστήμη” που ενώνει το μέσα με το έξω, το ανώτερο με το κατώτερο, εξ’ου και η σημασία της λέξης, που στα σανσκριτικά σημαίνει “ένωση”.

Ταυτόχρονα εξειδικεύτηκε σε Prenatal and Postnatal Yoga, Kids Yoga, Αρωματοθεραπεία, Ηχοθεραπεία, Διατροφή, Thibetan bowls, Theta Healing, Reiki, Συναισθηματική Νοημοσύνη και Ανθοιάματα Βach.

Ο τρόπος που προσεγγίζει τη γιόγκα είναι ως Ολιστική Θεραπεία. Καθώς επηρεάζει όλα τα επίπεδα του ανθρώπου, φυσικό-υλικό, συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο. Τα μαθήματα που προσφέρονται συνδυάζουν πρακτικές από Hatha Yoga και Satyananda Yoga.

Έχουν ένα δυναμικό χαρακτήρα  και συνδυάζουν την σωματική μετην διαλογιστική άσκηση, δίνοντας έμφαση στην εσωτερική επίγνωση.

Με σεβασμό ως προς τη Γιόγκα, ευγνωμοσύνη και εκτίμηση για τη σωματική ευεξία, αλλά και τη γνώση που η πρακτική μας αποκαλύπτει, αναπνοές, διαλογισμό, βαθιά χαλάρωση και άλλα πολλά, θα γνωρίσουμε όλοι μαζί στα μαθήματα μας.